Supersnel in huis
Gratis verzending NL vanaf €20,-
30 dagen gratis retour
Gratis verzending België vanaf €50,-

Shop jouw studiespullen per kleur

Ga je voor blauwe studiespullen? Alles op rood? Vrolijk geel? Of kies je voor stijlvol zwart? Bij Confetti Campus hebben we de beste producten, deals en pakketten voor jou geselecteerd, netjes gesorteerd per kleur. Het enige wat jij hoeft te doen is jouw favorieten bij elkaar zoeken.

Studiepakketten & deals in 1 kleur

Goede Samenvatting Set Paars 2

Shop jouw studiespullen en schoolspullen per kleur en maak leren leuker

Als je op zoek bent naar een handige manier om je studiespullen te organiseren en tegelijkertijd het leren leuker te maken, gebruik van colourcoding! Het sorteren van je schoolspullen op kleur is een slimme keuze, niet alleen omdat het er beter uitziet. Het gebruik van kleuren heeft veel voordelen hebben voor je leerproces.

Ten eerste kan het sorteren van je spullen op kleur je helpen om georganiseerder te zijn en alles snel terug te vinden wat je nodig hebt. Daarnaast kunnen felle kleuren ervoor zorgen dat je belangrijke informatie beter onthoudt.

Sneller leren door associaties met kleur

Door het gebruik van kleur kun je ook bepaalde onderwerpen en concepten associëren met specifieke kleuren. Je kunt bijvoorbeeld geel gebruiken voor alles rondom Scheikunde, gebruik blauw voor een specifieke taal. Dit helpt je om informatie beter te onthouden en te begrijpen.

Tot werkt het gebruik van kleur motiverend; je kunt van je saaie samenvattingen colourcoded kunstwerkjes maken, bijpassende flashcards schrijven en alles netjes ordenen tegelijkertijd. 

Als je op zoek bent naar eenvoudige manier om je studiespullen op kleur te sorteren, bekijk dan onze kleurgecodeerde deals. Hier kun je eenvoudig een pakket met schoolspullen samenstellen gesorteerd op kleur. Op deze manier wordt het leren weer een beetje leuker én makkelijker.