Spaar supersnel punten voor extra korting
Gratis bezorgd NL €20,- | BE €50,-
30 dagen gratis retour

Accessoires

Die kleine handige accessoires in je etui of op je bureau. Niet sexy maar als er iets irritant is, dan is het een botte puntenslijper, een kromme geo of een gum die grijze vegen achterlaat. Dat hebben we dus niet. Goede kwaliteit bureau accessoires van de beste merken koop je bij Confetti Campus.

Faber Castell Puntenslijper 2 gaats met stabilo potloden 2

Van schaar tot plakstift, van passer tot puntenslijper

Zoek je naar de crème de la crème van bureau-accessoires? Je hebt zojuist de jackpot gewonnen. Wij hebben alles om je etui te upgraden, van potloodgummen die vlekkeloos wissen, tot papierklemmetjes die je documenten strak houden, scherpe scharen, perfect rechte linialen, nauwkeurige geodriehoeken, en nog veel meer.

We hebben niet zomaar wat accessoires, zoals jullie van ons gewend zijn gaan we alleen voor Westcott, Faber Castell, Stabilo en Linex. Want met ons assortiment heb je nooit meer te maken met een liniaal die meer op een banaan lijkt of een puntenslijper die je potloden martelt in plaats van ze te slijpen. Bij ons zijn de linialen kaarsrecht en de puntenslijpers vlijmscherp.

Bij ons geloven we dat kwaliteit telt, zelfs bij de kleinste items. Weet je wat het verschil is tussen een lijmstift die goed plakt en een die dat niet doet? Dat is het verschil tussen een meesterwerk en een stapel losse vellen. Met onze bureau-accessoires hoef je je daar geen zorgen meer over te maken.

Ben je op zoek naar een liniaal die ook echt recht is? Wil je een schaar die zonder moeite door papier glijdt? Zoek je naar een potloodgum die je potloodfouten laat verdwijnen als sneeuw voor de zon, zonder lelijke vegen? Dan ben je hier op de juiste plaats.

En als klap op de vuurpijl hebben we ook nog eens geweldige pakketdeals. Met onze 'vul je eigen etui'-actie kun je alle bureau-accessoires die je nodig hebt in één keer scoren. 

Dus ga je gang, duik in onze winkel vol met de beste bureau-accessoires. Pimp je werk- of studieplek en irriteer je nooit meer aan botte puntenslijpers en passers die zomaar breken. 

Pakketten en aanbiedingen met bureau accessoires