Nu 10% kasssakorting: code examens2024
Gratis bezorgd NL €20,- | BE €50,-
30 dagen gratis retour

Etuis

Wij houden van mooie en goede etuis. Van onverwoestbaar canvas tot verfijnde lederen penetuis. In een vrolijke kleur of juist chique zwart suède. Een goede etui gaat jaren mee en kan tegen een stootje. Wil je zelf je etui vullen met korting op alle items? Bekijk dan onze package deal Gevulde Etui

Pakketten en sets met etui's

Federtaschen Federmäppchen Oxford 5 Farben

Wat bij etui's echt belangrijk is

Confetti Campus heeft een mening over etuis. We houden van ze. We weten ook hoe vaak je ze gebruikt en wat een echt goede etui maakt. Ten eerste moet hij groot genoeg zijn voor al je pennen en accessoires. Maar het belangrijkste is dat hij stevig is. De sterkte van de ritssluiting en de kwaliteit van het stiksel zijn van cruciaal belang.

De etui gaat in en uit je tas, op het bureau, schuurt tegen de randen van de rugzak en boeken en valt regelmatig op de grond. Tenminste, dat geldt voor ons. En de etui wordt smoezelig na verloop van tijd, hoe zuinig je er ook op bent. Dat betekent dat je hem gemakkelijk moet kunnen schoonmaken.

En tenslotte willen we dat onze potloodetuis op een goede, duurzame manier en zo dicht mogelijk bij huis worden geproduceerd.

Alle etuis in ons assortiment voldoen aan deze strenge eisen. Ze zijn slijtvast, hebben robuuste, vaak dubbele stiksels en een ritssluiting van hoge kwaliteit. Natuurlijk zijn ze er ook in vele vrolijke kleuren én materialen. Van het zachtste leer tot onverwoestbaar canvas.