Nu 10% kasssakorting: code examens2024
Gratis bezorgd NL €20,- | BE €50,-
30 dagen gratis retour

Forma

Forma is een Nederlands bedrijf en we zijn trots dat we dit merk kunnen verkopen. Ze zijn op een missie om je te helpen jouw leven zo duurzaam mogelijk te organiseren. Want Forma (en wij) geloven dat een goed georganiseerde omgeving leidt tot beter en leuker leren. Met Forma kunnen we nu unieke organizers aanbieden die zijn gemaakt met kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid als belangrijkste prioriteiten.

Forma Pennenbak FRANK Medium

De missie van Forma

De opbergers en organizers van Forma zijn speciaal ontworpen om je te helpen jouw huis op een efficiënte manier te organiseren. Dankzij de bewuste keuzes in vormgeving en gebruiksvriendelijkheid geven onze producten rust aan elke ruimte. Concentreer je op wat echt belangrijk is zonder afgeleid te worden door rommel en chaos.

Forma neemt de tijd om te onderzoeken welke vormen en kleuren het beste bij hun producten passen, en maken alleen gebruik van de beste materialen om ervoor te zorgen dat onze producten niet alleen praktisch zijn, maar ook een aantrekkelijke toevoeging zijn aan elk interieur. We zijn ons bewust van elke stap in het proces om je duurzame producten te bieden waar je jarenlang van zult houden.

Forma duurzaamheidsmissie

Bij Forma zijn we ervan overtuigd dat duurzaamheid en verantwoordelijkheid voor mens en milieu belangrijke waarden zijn, en we laten dat zien in alles wat we doen. Onze missie is om jou te helpen je leven op een duurzame manier te organiseren door middel van onze tijdloze producten. We begrijpen dat elke keuze die we maken, hoe klein ook, een impact heeft op onze wereld. Daarom bieden we unieke opbergoplossingen die aansluiten bij jouw waarden en verantwoordelijkheden als consument.

Forma pijlers:
- hernieuwbare en gerecyclede grondstoffen
- duurzame en ethische samenwerkingen
- inspiratie en toegankelijkheid

Hernieuwbare en gerecyclede grondstoffen
Onze producten worden gemaakt van alleen de beste materialen en zijn ontworpen om lang mee te gaan. We kiezen voor hernieuwbare of gerecyclede grondstoffen voor onze producten die wij leveren in plasticvrije verpakkingen die gemakkelijk te recyclen zijn.

Duurzame en ethische samenwerkingen 
Bij Forma hebben we langdurige samenwerkingen met onze partners in de keten en nemen we ze mee op onze duurzaamheidsmissie. We zien onze leveranciers als een belangrijk onderdeel van onze waardeketen en stellen daarom hoge eisen aan hun gedrag en prestaties. We hebben een gedragscode opgesteld om onze waarden en verwachtingen duidelijk te maken en om ervoor te zorgen dat we gezamenlijk werken aan een duurzame toekomst.

Inspiratie en toegankelijkheid
Wij geloven dat iedereen het recht heeft om duurzame keuzes te maken. Daarom streven we ernaar om onze producten zo toegankelijk mogelijk te maken voor een breed publiek. We ontwikkelen functionele en betaalbare producten die kwaliteit combineren met duurzaamheid, zodat iedereen de mogelijkheid heeft om een positieve impact te maken op onze planeet.

Forma organizers en pennenbakken Mood

Forma is een merk van U+, een B CORP™

B Corps™ zijn bedrijven die vrijwillig hoge standaarden nastreven op het gebied van sociale en ecologische prestaties, verantwoordelijkheid en transparantie. Om dit te meten start het proces om B Corp™ te worden met een grondige impactmeting van het gehele bedrijf aan de hand van meer dan 300 vragen die zijn opgedeeld in de vijf B Corp™ pijlers: bestuur, milieu, werknemers, klanten en gemeenschap.

Als je een score behaalt van 80 of hoger, wordt je bedrijf gecertificeerd als B Corp™. Elke drie jaar wordt elk bedrijf opnieuw beoordeeld en gecertificeerdzijn bedrijven die vrijwillig hoge standaarden nastreven op het gebied van sociale en ecologische prestaties, verantwoordelijkheid en transparantie. Om dit te meten start het proces om B Corp™ te worden met een grondige impactmeting van het gehele bedrijf aan de hand van meer dan 300 vragen die zijn opgedeeld in de vijf B Corp™ pijlers: bestuur, milieu, werknemers, klanten en gemeenschap. Als je een score behaalt van 80 of hoger, wordt je bedrijf gecertificeerd als B Corp™. Elke drie jaar wordt elk bedrijf opnieuw beoordeeld en gecertificeerd