Spaar supersnel punten voor extra korting
Gratis bezorgd NL €20,- | BE €50,-
30 dagen gratis retour

Insteekhoezen & Insteekmappen

Insteekhoezen, sorteermappen, displaybooks, showalbums en portfolio’s. Niet sexy, wel heel handig en nuttig. Combineer bijvoorbeeld de A5 portfolio’s met A5 flashcards en je hebt je samenvattingen altijd netjes op orde.

Oxford Showtas Portfolio A5 40 Insteekhoezen Roze 7

Insteekhoezen en portfolio's kopen

Displaybooks, insteekmappen, showalbums, portfolio's en sorteermappen: we zijn erachter dat iedereen zijn eigen naam ervoor heeft, maar allemaal hetzelfde willen. Stevige insteekhoezen die je papieren netjes houden. Of het nu gaat om het veilig opbergen van reisdocumenten, het laten zien van je werk of het meenemen van je flashcards. 

Kies voor een portfolio in A4 of A5 formaat met een spiraalrug als je jouw spullen netjes wilt presenteren en bewaren. Heb je een veilige opberghoes nodig voor je documenten, flashcards of andere papieren? Kies dan voor één van onze documentenmappen met drukknoopsluiting of klittenbandsluiting. We hebben ze zelfs in A4 formaat met een geperforeerde rug, zodat je ze ook nog kunt toevoegen aan je ringband. 

Kortom: keuze genoeg! Wij hebben ervoor gezorgd dat je sowieso de allerbeste kwaliteit insteekhoezen krijgt, het enige wat jij nog hoeft te doen is je favoriete kleur en maat uitzoeken.