Spaar supersnel punten voor extra korting
Gratis bezorgd NL €20,- | BE €50,-
30 dagen gratis retour

Collegeblokken & Schrijfblokken

De mooiste collegeblokken en schrijfblokken in alle kleuren en formaten. A4 en B5, gelinieerd, geruit, dotted en blanco. Wil je inslaan? Bestel dan in één keer 5 collegeblokken naar keuze met 10% korting

Pakketten en sets collegeblokken en schriften

Oxford European Book 8 : het perfecte collegeblok

Het beste en slimste assortiment collegeblokken

Collegeblokken zijn de werkpaarden van je school- en studietijd. Aantekeningen maken, krassen, papier uitscheuren, in je tas, uit je tas, op je bureau en in de collegezaal. Jouw collegeblok moet goed zijn, tegen een stootje kunnen en lang mee gaan. Daarom wil je een collegeblok van goede kwaliteit. 

Collegeblok kopen doe je bij Confetti Campus

Wij zijn op zoek gegaan naar de allerbeste collegeblokken. Niet alleen de standaard blokken, maar juist de slimme en duurzame opties. Collegeblokken met tabbladen, collegeblokken met gekleurde secties en papier dat je altijd aan beide kanten kunt gebruiken. Zo ga je slim met je tijd om en bespaar je ook nog geld. Je doet namelijk twee keer zo lang met je blok. 

Slimme Oxford Collegeblokken

Uitgelicht zijn de European Books van Oxford. Dit zijn innovatieve collegeblokken waarbij overal aan is gedacht. Door de slimme gekleurde secties kun je eenvoudig je studiemateriaal ordenen en meenemen, waardoor je zowel tijd als geld bespaart. Ze zijn perfect voor school-, universiteits- en universiteitsstudenten, die elke dag zware tassen met zich meedragen. Met dit 4-in-1 collegeblok, 5-in-1 collegeblok en zelfs 8-in-1 collegeblok heb je al je aantekeningen moeiteloos georganiseerd. 

Met de harde kaft en een sterk kartonnen ontwerp, zijn deze Oxford collegeblokken veilig om mee te nemen in tassen en rugzakken.  Je kunt ook notities of doodles op de binnenzijde van de harde kaft schrijven als dat nodig is.