Spaar supersnel punten voor extra korting
Gratis bezorgd NL €20,- | BE €50,-
30 dagen gratis retour

Oxford

Oxford geeft vorm aan de toekomst van notebooks, blokken, schriften en meer

Over het merk Oxford

Het Franse merk OXFORD is gespecialiseerd in de productie van notitieboeken. Bij OXFORD zijn we er vast van overtuigd dat handschrift essentieel is voor leren en een open geest.

Wij geloven in het belang van onderwijs voor alle leeftijden en dat ieder van ons de beste hulpmiddelen voor succes verdient. Daarom willen wij papier slimmer maken door digitalisering in onze producten te integreren. Het doel is om de grenzen van de eenvoudige geschreven pagina te verleggen, het schrijven krachtiger te maken en producten te creëren die geïnspireerd zijn door nieuwe generaties.

In een poging om iedereen het beste te bieden, heeft Oxford premium OPTIK PAPER® uitgevonden en gedefinieerd voor een unieke schrijfervaring: Papier waar de inkt niet in doordringt, perfecte witheid, een zacht en zijdeachtig gevoel, hoge scheurweerstand en tweekleurige lijnen voor een beter visueel comfort.

Bij OXFORD luisteren we naar de behoeften van onze gebruikers. Daarom hebben wij productengamma's ontwikkeld die zijn afgestemd op de behoeften van elk profiel: School, studie, werk en privé. Oxford positioneert zich als een echte partner in jouw dagelijks leven, die je begeleidt bij je studie, revisie, kantoor en thuis. Bij Oxford streven we ernaar onze milieuvoetafdruk voortdurend te verbeteren. Daarom kreeg Oxford als eerste Europese notebookmerk het Ecolabel toegekend, dat de beperkte milieu-impact van schrijfinstrumenten tijdens hun hele levenscyclus certificeert.

Onze producten zijn gemaakt van 100% FSC® of PEFC™ gecertificeerd papier en komen uit bossen die niet het slachtoffer zijn van ontbossing. Ten slotte wordt het productieafval ingezameld voor recycling. Omdat het behoud en de verbetering van ons milieu uiterst belangrijk is voor Oxford.

Power in your hands met Oxford

Oxford is een van de merken van Hamelín, een familiebedrijf dat in 1864 werd opgericht en gevestigd is in Caen, Frankrijk.

Van klassieke collegeblokken en spiraalblokken tot kleurrijke notitieboekjes, het Oxford product dat je kiest zal voor lange tijd je trouwe metgezel zijn dankzij de kwaliteit en het slimme ontwerp.

Wat ons elke dag drijft: Kwaliteit, innovatie en empathie

KWALITEIT
Om succesvol te zijn, verdient iedereen de beste materialen die helpen met schrijven, noteren en creëren.

INNOVATIE
Een van onze belangrijkste drijfveren is innovatie: projectboeken met verwisselbare tabbladen, Easybook schriften, ons Optik paper en meer ... zo veel Oxford innovaties. En we zetten het voort met SCRIBZEE®, de toepassing die digitale kracht geeft aan jouw geschreven woorden.

EMPATHIE
Wanneer wij de producten van de toekomst ontwerpen, geloven wij in de kracht van het schrift en hebben wij altijd de behoeften van onze klanten in gedachten.

Het beste papier om te schrijven, noteren en creëren