Nu 10% kasssakorting: code examens2024
Gratis bezorgd NL €20,- | BE €50,-
30 dagen gratis retour

Wie is Confetti Campus?

Wie wij zijn

Onder de naam Flashcardsbestellen.nl hebben wij al 5 jaar een succesvolle webshop in Nederland met alles wat leren leuk maakt.

We zijn begonnen met Leitner Flashcards verkopen en die shop was eind 2021 behoorlijk uit haar jasje gegroeid. Met meer dan 125.000 klanten en een toenemende vraag aan veel meer schoolspullen dan alleen flashcards, werd het tijd voor de volgende stap. Met een nieuwe naam en een gloednieuwe webshop: Confetti Campus!

Maak het leren leuk

Onze visie is eenvoudig: we willen leren leuker maken.

Meer plezier in het leren betekent beter en sneller leren. Omdat het ook een feest kan zijn! Met goed schoolmateriaal, de beste blogs en slimme leermethodes die we met je delen.

Leuker leren begint wat ons betreft al bij het kopen van je schoolspullen. Daar moet het feest al beginnen. Mooie spullen, goede merken en de mogelijkheid om jouw unieke en persoonlijke pakket samen te stellen. Of je nu 1000 flashcards wilt bestellen of je eigen etui wilt vullen met de mooiste schrijfwaren.

Hoe zijn we begonnen?

De reden dat Flashcardsbestellen.nl werd opgericht was heel eenvoudig: we konden geen mooie en goedkope flashcards vinden in winkels of online. Het hele concept van flashcards was in Nederland nog niet bekend.

Dus hebben we ze zelf gemaakt, in alle kleuren van de regenboog. Wij hebben onze eigen drukkerij in Sneek en elke dag worden duizenden flashcards gedrukt, ingebonden en verzonden over de hele wereld.

Inmiddels zijn de kaartjes een begrip geworden (vinden we tof) en is ons product en concept veelvuldig gekopieerd (vinden we minder tof). Daarom hebben we het merk Leitner Flashcards laten registeren. De enige echte, 100% bedacht en 100% gemaakt in Sneek. Lees het hele verhaal over flashcards en ons merk Leitner Flashcards hier.

Confetti Campus is live!

Onze winkel was een succes en zo zijn we in 2018 begonnen met Flashcards & Stationery. Het Engelse zusje van Flashcardsbestellen.nl. Je hebt er misschien al van gehoord. Toen is ook onze slogan geboren: "Wij maken leren leuker".

De shop werd groter en groter en naast de flashcards was het assortiment uitgegroeid tot meer dan 400 artikelen. Wij willen alles verkopen wat leren leuker maakt. De mooiste notitieboekjes, schrijfwaren, bureau-accessoires en nog veel meer. De shop piepte en kraakte, plus de naam Flashcardsbestellen .nl voldeed niet meer voor alles wat we inmiddels verkochten.

Het was tijd voor een nieuwe naam en een nieuwe look. Confetti Campus was geboren! Waarom deze naam? Confetti is leuk en is altijd een rode draad geweest in ons bestaan. Denk aan de confettispecials en de 'excuus' pakjes met confettiprint als er een levering verkeerd was gegaan :-). Campus heeft alles te maken met leren en studeren. Voeg dit samen en je hebt meteen ons motto te pakken: Leuker leren!

Confetti Campus logo square

Kwaliteit en duurzaamheid

Wij verkopen alleen duurzame producten van hoge kwaliteit. Met kwaliteit en duurzaamheid bedoelen we dat alle producten in onze winkel aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen en op een duurzame manier zijn geproduceerd.

De merken die wij voeren voldoen aan deze kwaliteitseisen. Zo plaatselijk mogelijk geproduceerd en met hernieuwbare grondstoffen. Wij zijn nu trotse partners van Stabilo en Oxford en werken nauw met hen samen. 

Kortom, niet alleen leuk, maar ook een goed gevoel.

Oxford Ringband tabbladen strongline 10 kleuren stijl
Start met effectief leren in 5 stappen

Waar Confetti Campus voor staat en wat je kunt verwachten

De allerbeste klantenservice.
Wij doen er echt alles aan om jou als klant tevreden te stellen en tevreden te houden. Je kunt je bestelling op het laatste moment ruilen, wijzigen of annuleren. Ruilen nadat je de producten hebt ontvangen? Geen enkel probleem. Naar een ander adres? Of levering op een andere datum? Wij regelen het. We doen dit al 5 jaar en bijna niets is te gek voor ons.

Gegarandeerd de beste kwaliteitsproducten van gerenommeerde merken.
Dus geen goedkoop geproduceerde artikelen, geen dropshipping of discutabele leveranciers. 

Normale werktijden voor ons personeel.
Het is nu "normaal" om 's avonds laat te bestellen en het pakket 's morgens te ontvangen. Zo lang als dat het kan doen we dit niet. Onze mensen hebben normale werktijden en werken niet op zon- en feestdagen.

Onze productcategorieën

Onze merken

Onze beoordelingen