Spaar supersnel punten voor extra korting
Gratis bezorgd NL €20,- | BE €50,-
30 dagen gratis retour

Leitner Flashcards

Met Leitner Flashcards leer je leuker, efficiënter en met meer plezier. 100% bedacht en gemaakt in Nederland, 100% groen.

Bestsellers met Leitner Flashcards

leren met spaanse flashcards

Wat zijn Leitner Flashcards?

Flashcards zijn kleine kartonnen kaartjes waarmee je snel en eenvoudig leert. Je schrijft een begrip, woord of definitie aan de voorkant en het antwoord aan de achterkant. Dan ga je ze stuk voor stuk leren. Ken je er één? Dan leer je die minder vaak of kun je hem droppen

Waarom werkt het leren met flashcards zo goed?

Leren met de kaartjes is eenvoudig: schrijven, leren, droppen. Het is een bewezen systeem dat door miljoenen mensen ter wereld wordt gebruikt om snel en efficiënt te studeren.

  • Je leert al terwijl je de kaartjes maakt
  • Je leert alleen elke dag wat je nog niet kent
  • Je ziet elke dag vooruitgang

Flashcards in gebruik door onze klanten

Halve flashcards voor woordjes en grammatica

Halve flashcards voor woordjes en grammatica

Leren met het Leitner Systeem: leer alleen elke dag wat je nog niet kent

Leren met Leitner: leer alleen elke dag wat je nog niet kent

Colourcoding flashcards met markers

Colourcoding flashcards met markers

A6 flashcarsd voor samenvattingen en opsommingen

A6 flashcards voor samenvattingen en opsommingen

Halve Dotted flashcards voor korte begrippen

Halve Dotted kaartjes voor korte begrippen

Flashcards schrijven voor Marketing

Flashcards schrijven voor marketing

Leren met Leitner flashcards

Leuker, sneller en beter leren

Mooie flashcards waar je vrolijk van wordt, je vooruitgang zien en precies weten wat je nog moet doen. Dat is in onze ogen de perfecte combinatie om echt leuker en met motivatie te (blijven) leren. Met Leitner Flashcards krijg je dit voor elkaar. 

De vrolijk gekleurde leerkaartjes van zware kwaliteit zorgen ervoor dat je creatief helemaal los kunt. Want als je toch aan de slag moet, kun je het maar beter kleurrijk en leuk maken. Leitner Flashcards zijn beschikbaar in 4 formaten en meer dan 80 verschillende ontwerpen. Van themakaartjes voor Talen tot vrolijke confettispecials.

Het grootste voordeel van flashcards? Je leert sneller omdat je zelf schrijft, je weet precies wat je moet leren én je ziet altijd je vooruitgang. De wetenschappelijk bewezen Leitner leermethode helpt je om effectief te studeren. Je leert alleen elke dag wat je nog niet kent, want je wel kent leer je minder vaak. Zo ga je slim om met je tijd en maak je leren leuker. 

Over Leitner Flashcards

Leitner Flashcards begon onder de naam Flashcardsbestellen.nl, een initiatief van Marcel Keetman ( Keetman druk+print) en Patricia Kleiberg, gestart in 2017. 

De aanleiding? Heel simpel: Er waren geen leuke en betaalbare flashcards te bestellen in Nederland. Al enige tijd werden voor het nichtje van Patricia leerkaartjes besteld bij Keetman druk+print. Gewoon, als ‘vriendendienst’. Zij gebruikt de flashcards intensief voor haar Gymnasium opleiding.

Handig, betaalbaar en vooral leuk
Tot 2017 werden adreskaartjes van een grote Nederlandse winkelketen als flashcards “misbruikt”. Deze waren echter saai (en duur).

Daarom hebben we zelf een aantal kaartjes ontworpen. Heel veel verschillende kleuren, 300 grams FSC papier, 100% gemaakt in Nederland én ze waren ook nog betaalbaar.

Want ons nichtje was zeker niet de enige die onze flashcards wilde gebruiken, integendeel. Het bleek gewoonweg nog niet te bestaan. Onze shop “Flashcardsbestellen.nl” is inmiddels 125.000 klanten verder in Nederland, België en Duitsland en we zijn apetrots op wat we hebben bereikt. 

Het is een beetje uit de hand gelopen
Op 1 april 2017 ging de website live, wat elk jaar nog steeds wordt gevierd als een goede grap. Voordat er überhaupt op de site betaald kon worden, was de eerste mail al binnen. Ello, onze aller, allereerste klant mailde ons met een bestelling voor zijn dochter. Daarna ging het snel.

In een paar jaar tijd is Flashcardsbestellen.nl heel hard gegroeid. Inmiddels is de shop zelf verder gegaan onder de naam Confetti Campus en werken we nauw samen met grote opdrachtgevers als Thieme Meulenhoff en talloze basisscholen, middelbare scholen, hogescholen en universiteiten. 

Ladies and gentlemen, we’ve got a brand
Op 30 juni 2020 hebben we officieel het merk Leitner Flashcards laten registreren. Onze prof hebben we een flinke update gegeven en sindsdien wordt hij heel klein meegedrukt met alle kaartjes. Zo kijkt hij vanuit een hoekje met je mee als je aan het blokken bent. 

Voor ons is het belangrijk dat onze klanten weten dat ze daadwerkelijk de originele flashcards uit Sneek hebben. 

100% gemaakt in Nederland, 100% MVO en 100% FSC

Groen & MVO

Groen en MVO is standaard
Groen en maatschappelijk verantwoord ondernemen is onze standaard. Zorg voor elkaar en zorg voor je omgeving.

Al onze producten worden met trots in Sneek gemaakt door onze eigen mensen, grotendeels met een arbeidsbeperking. De kaartjes worden in onze eigen drukkerij gedrukt, met de hand gesneden, gebonden en ingepakt. 

De perfecte match met de drukkerij
Keetman druk+print is van oudsher een drukkerij waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zinvol werk doen. Dit betekent een stabiele werkomgeving en een normaal salaris. Zinvol werk betekent werk met daadwerkelijk toegevoegde waarde, geen bezigheidstherapie.

De specialiteit van Keetman druk+print ligt op drukwerk en zogenaamde handmatige afwerking. Bijvoorbeeld: het drukken en vervolgens samenstellen en verpakken van een reclame mailing. Of het maken van mappen met inhoud voor een opleiding.

Het produceren van de flashcards is precies dit werk. De kaartjes worden gedrukt en vervolgens met de hand door onze mensen gebundeld tot pakjes van 50 stuks.