Nu 10% kasssakorting: code examens2024
Gratis bezorgd NL €20,- | BE €50,-
30 dagen gratis retour

Ordners, Ringbanden & Vulling

Opbergen en archiveren saai? Helemaal niet! Met onze bonte verzameling ringbanden, ordners en ringbandvullingen is het juist een stuk leuker. Plus deze ringmappen staat ook nog eens goed op je bureau en in je kast. Stel je eigen ringband met vulling samen met 10% korting en je bent in één keer klaar.

Voordeelpakketten Organiseren en Archiveren

Moeiteloos Schoolspullen Georganiseerd

De beste ringbanden en ordners vind je bij Confetti Campus

Bij confetticampus hebben we een enorme keuze aan ringbanden, orders, ringmappen en multomappen voor elke toepassing. Of je nu op zoek bent naar een dunne ringband of een dikke ordner, we hebben voor ieder wat wils! 

Stevige multomappen van goede kwaliteit

Multomappen en ringbanden hebben het zwaar te verduren tijdens je studietijd. Zeker als je ze ook nog regelmatig meeneemt. Hiervoor hebben we de ultralichte Live & Go ringband in ons assortiment. Deze 4 rings map in A4 formaat is onverwoestbaar, vederlicht en past in elke tas.

2-rings ordners of 4-rings ringband? Dikke multomap of een dunne map?

Of je nu op zoek bent naar een standaard 2 rings ordner met een dikke rug of een smalle multomap met 4 ringen, je vindt het bij ons. Van elke serie hebben we alle kleuren zodat je altijd de juiste ringband vindt.

Ringbandvullingen, tabbladen en meer

Onze selectie bevat meer dan alleen de mappen zelf - we hebben de mooiste en slimste tools om jouw map naar wens in te delen. Geruite of gelinieerde ringbandvulling in diverse kleuren, handige tabbladen voor je ringmap en ideale stickertabs. Deze zorgen ervoor dat je jouw map snel en eenvoudig indeelt. 

Aanbieding ringband & vulling

Wij zouden Confetti Campus niet zijn als we niet de ideale aanbieding hadden om zelf je ringband te vullen. Daarom kun je bij ons altijd met korting je eigen ringband met vulling samenstellen. Kies je ringmap, je vulling en overige accesoires, altijd met een prima korting.