Spaar supersnel punten voor extra korting
Gratis bezorgd NL €20,- | BE €50,-
30 dagen gratis retour

Laatste beoordelingen over Confetti Campus

Flashcards inpakken in cadeaubox

Waarom jullie (en wij) kunnen vertrouwen op Trusted Shops

Uiteraard hechten we waarde aan eerlijke beoordelingen. Daarom zijn wij al jaren aangesloten bij Trusted Shops. Zo weten we zeker dat de beoordelingen die worden gegeven betrouwbaar en zuiver zijn.

Trusted Shops is een onafhankelijke Duitse organisatie die niet alleen beoordelingen verzamelt, maar onze shops ook regelmatig test op allerlei andere zaken. Van privacy wetgeving tot eerlijke productinformatie, correctheid van de algemene voorwaarden en klantbeloftes. En geloof ons, ze zijn streng. 

Iedereen krijgt een uitnodiging na aankoop om een review te plaatsen over Confetti Campus. Over de producten, de service, de levering en meer. Als je wilt kun je jezelf ook gratis registreren bij Trusted Shops zelf voor kosteloze aankoopbescherming. 

Ik heb een idee of suggestie

Wil je een briljant studieproduct met ons delen? Kan er iets in de shop beter? Heb jij hét nieuwe merk voor goede stationery gevonden wat wij moeten checken?

We zijn gek op alle aanbevelingen van onze klanten. Van nieuwe ontwerpen voor flashcards (die ontwerpen en produceren we nog steeds zelf trouwens) tot tips voor slimme studiespullen of samenwerkingen. 

Het maakt niet uit wat: gooi ideeën op ons!

    Nieuwe producten & deals in het assortiment

    Extra liefde & beoordelingen over Confetti Campus

    Beoordeel ons op Facebook

    Bekijk de reviews over ons en plaats er zelf één via onze Facebook pagina