Nu 10% kasssakorting: code examens2024
Gratis bezorgd NL €20,- | BE €50,-
30 dagen gratis retour

Alle Schneider producten

Ontdek de Duitse schrijfwarenspecialist: Schneider pennen schrijven fantastisch, zijn aangenaam zacht, CO2-neutraal geproduceerd en betaalbaar.

Over het merk Schneider

Het Duitse merk Schneider is de specialist in balpennen.

Sinds de uitvinding van de balpen in de VS in 1938 stelden de oprichters Christian Schneider en Erwin Blum zich ten doel de praktische en veegvaste pen ook in Duitsland te produceren én te exporteren naar andere landen: en zij slaagden daarin. Vandaag is de balpen een van de populairste schrijfinstrumenten in Europa.

Schneider stelt zich nog steeds ten doel innovatief te blijven en pennen te produceren voor iedereen, omdat - volgens hun motto - "elke gedachte het opschrijven waard is". Schneider slaagt hierin: Schneider balpennen zijn veegvast, liggen zacht in de hand en dankzij de innovatieve Viscoglide® technologie glijden de balpennen als vanzelf over het papier. Met dit alles blijven de balpennen van Schneider betaalbaar.

Last but not least zet Schneider zich ook actief in voor de bescherming van het milieu, want "respect voor de mens betekent ook respect voor de natuur". De Schneider pennen lijnen Slider Edge en Slider Memo zijn CO2 neutraal. Dit betekent dat de CO2-voetafdruk van de productie is berekend en volledig wordt gecompenseerd door internationale CO2-compensatieprojecten.