Spaar supersnel punten voor extra korting
Gratis bezorgd NL €20,- | BE €50,-
30 dagen gratis retour

Flashcards Boxen en Accessoires

Handige flashcards boxjes en accessoires vind je hier, zoals de Leitner Systeem Boxjes, opbergboxen, tabbladen, ringen voor flashcards en meer.

Pakketten Flashcards met Leitner Boxen en accessoires

Leitner Flashcards startpakket met planner en 3 leitner boxjes

Leitner Flashcards Boxen en accessoires

We hebben alles wat je nodig hebt om sneller te studeren met onze flashcard accessoires. Denk aan de Leitner Boxes, handige tabbladen en de complete Confetti Campus Big Box - je studiepakket is compleet!

Vind de Leitner accessoires die werken voor jou

Of het nu een flashcards bewaarboxje is voor onderweg of de complete Big Box voor op je bureau, we hebben alle accessoires om je te helpen vol vertrouwen te studeren. Van individuele student met toetsweken voor de boeg, of een leraar met veel studenten, we hebben de beste oplossing voor je.

Ben je veel op pad? Shop dan onze handige klikringen, het kleine bewaarboxje of gekleurde elastiekjes, hiermee hou je snel en makkelijk je flashcards bij elkaar. Leer je voornamelijk thuis en wil je alles goed en netjes opbergen? Bekijk dan onze opbergboxen voor flashcards van Forma of shop de 3 kleine Leitner Boxjes separaat.

Ideaal in combinatie met onze op maat gemaakte tabbladen voor flashcards. We hebben een verscheidenheid aan kleuren en materialen om uit te kiezen, zodat je altijd perfecte accessoires vindt die bij jou passen. Denk aan vrolijke roze gekleurde elastiekjes of een stijlvol zwart bewaardoosje.