Nu 10% kasssakorting: code examens2024
Gratis bezorgd NL €20,- | BE €50,-
30 dagen gratis retour

A7 Flashcards 

A7 Flashcards of systeemkaarten A7 (7,4 x 10,5 cm)

Leitner Flashcards in A7 formaat gemaakt van dik 300 grams FSC-Papier in 50+ ontwerpen. Ideaal voor definities en het stellen van vragen aan jezelf. Meer dan 5 pakjes kopen? Bekijk dan onze pakketten A7 flashcards met flinke kortingen.

Package Deals met A7 Flashcards

Neuron Roze Leitner Flashcards A7 formaat gelinieerd

A7 Flashcards kopen

Bestel Leitner Flashcards in A7 formaat gemaakt van dik, 300 grams FSC papier in A7 formaat. Beschikbaar in meer dan 50+ ontwerpen, waaronder de bekende themakaartjes voor onder andere Biologie, talen, geruite flashcards en de confettispecials.

De kaartjes zijn 7,4 x 10,5 cm groot. Ideaal voor definities, korte opsommingen, en het stellen van vragen aan jezelf. 

Kies per pakje of je ze wel of niet geperforeerd en met ring wilt hebben.

Een pakket met A7 Flashcards samenstellen
Zelf een pakket samenstellen doe je eenvoudig met onze kleurenpakketten of onze Mix & Match pakketten. Bij ieder pakket kun je de kleur en als je wilt het formaat van elk pakje veranderen, perforatie en klikringen toevoegen en meer. Hoe groter het pakket, hoe hoger de korting, óók op de accessoires. 

Voeg bijvoorbeeld een set Leitner boxjes toe, wat extra klikringen of ga helemaal los met onze Value Packs. Hiermee kun je naast A7 flashcards, ook nog schrijfwaren, notitieproducten en veel meer toevoegen. 

A7 formaat Leitner Flashcards

Toepassingen voor A7 FLASHCARDS

Deze kaartjes zijn ideaal om jezelf te overhoren. Denk aan het leren van begrippen, definities en korte opsommingen. Je schrijft de vraag aan de voorkant, het antwoord aan de achterkant en je kunt aan de slag. 

De gelinieerde A7 flashcards hebben 10 lijnen, waarvan 1 dikke titellijn, De geruite kaartjes hebben ruitjes met een afstand van 0,5 cm, ideaal voor kleine grafiekjes. De blanco flashcards wordt met name gebruikt voor kleine tekeningetjes en verbanden. 

Thema flashcards A7

Speciaal voor een groot aantal vakken en onderwerpen, hebben we samen met onze klanten thema flashcards ontwikkeld. Voor elke vak een eigen kleur en een eigen icoon. Denk aan economie flashcards, flashcards voor talen, aardrijkskunde en meer. 

Andere toepassingen van A7 kaarten

De mogelijkheden zijn eindeloos :-). Van thank you notes, notitiekaartjes voor dagelijks gebruik, presentatiekaartjes, boodschappenlijstje, klantenkaart, oefenkaartjes voor Zentangle: leef je uit. We zijn dol op fanmail van de kaartjes in gebruik, dus mocht je iets moois hebben, stuur ons een mail of DM.