Nu 10% kasssakorting: code examens2024
Gratis bezorgd NL €20,- | BE €50,-
30 dagen gratis retour

Flashcards A6

A6 Flashcards of systeemkaarten A6 formaat (10,5 x 15 cm)

A6 Flashcards van Leitner gemaakt van dik, 300 grams FSC-Papier in A6 formaat. Ideaal voor het maken van samenvattingen, verbindingen en diagrammen. Bestel je meer dan 5 pakjes? Bekijk dan onze pakketten A6 flashcards met flinke kortingen.

Package Deals met A6 Flashcards

A6 flashcarsd voor samenvattingen en opsommingen

A6 Flashcards kopen

Je kunt de originele A6 flashcards van Leitner kopen bij Confetti Campus. Kies uit alle ontwerpen, met of zonder gekleurde rand, gelinieerd en blanco. Per pakje kun je kiezen of je wel of geen perforatie en ringen wilt. Koop de A6 flashcards los of in één van de vele voordeelpakketten.

Flashcards A6 formaat worden vanwege hun grote afmeting (10 x 15 centimeter) het meest gebruikt voor grote diagrammen en korte samenvattingen. Veel van onze klanten gebruiken ze ook als notitiekaartjes in de klas.

Ze zijn ook erg populair als het gaat om correlaties. Denk aan economische modellen en kleine mind maps. Door de A6 flashcards zelf te maken leer je het snelste. Maak ze nog mooier door het gebruik van gekleurde pennen en vrolijke fineliners. 

A6 flashcards gebruiken

Door het grote formaat worden de A6 kaarten het meeste gebruikt voor grote schema’s en korte samenvattingen. Veel van onze klanten gebruiken ze ook als aantekeningenkaart, al tijdens de les. 

Ook zijn ze erg populair als het gaat om grafieken en onderlinge verbanden. Denk aan economische modellen en kleine mindmaps. Ook hier geldt: je maakt ze zelf en door ze te maken leer je al. Alles over het toepassen van de formaten flashcards lees je hier.

Handlettering kaarten of Zentangle kaarten

We hebben gelinieerde A6 flashcards en blanco flashcards. De blanco flashcards met een zwarte rand worden ontzettend veel gebruikt voor Zentangle en handlettering. Hiervoor hebben we ook een speciaal handlettering pakket gemaakt in samenwerking met Stabilo.

Receptenkaarten, klantenkaarten, presentatiekaarten en meer

Sinds de invoering van de grote kaarten hebben wij een vaste klantenkring die ze voor allerlei dingen gebruikt. Kaarten om recepten op te schrijven en ze bij elkaar te houden, in een kaartenbak met cliëntinformatie, of een kaart met de activiteiten van de dag voor cliënten met ASS. Maar boven alles zijn het ideale presentatiekaarten.