Nu 10% kasssakorting: code examens2024
Gratis bezorgd NL €20,- | BE €50,-
30 dagen gratis retour

MT Masking Tape

MT Washi Tape Bluebellgray Muralla

het verhaal van mt Washi Tape

In 2006 begon in Tokyo een klein, maar baanbrekend avontuur met mt Washi Tape. Het bedrijf Kamoi ontving een e-mail van 3 vrouwen uit Tokyo die hun industriële tapes gebruikten voor prachtige knutselprojecten. Verrast door deze toepassing, nodigde Kamoi Kakoshi de vrouwen uit om hun fabriek te bezoeken. 

Kamoi maakte tot die tijd alleen voor fabrieken en bedrijven tape. Hun belangrijkste product was verwijderbare tape voor het afplakken van auto's om ze te kunnen spuiten. Deze tape moest van de hoogste kwaliteit zijn, makkelijk te verwijderen zijn en mocht absoluut geen resten achterlaten.

Het bezoek van de drie vrouwen inspireerde de ontwikkeling van een geheel nieuwe en originele categorie tape: MT merk washi tape, kleurrijke tape die gemakkelijk met de hand te scheuren is en op bijna elk oppervlak opnieuw te plakken zonder schade aan te richten of resten achter te laten.

Na een flink aantal rondes trial and error, produceerden ze twintig verschillende kleurrijke rollen, en in 2007 lanceerden ze de 'mt' collectie. De rest is geschiedenis. 

MT Washi Tape in je aantekeningen

Maak leren leuker met mt Washi Tape

Voor studenten en scholieren is mt Washi Tape een echte gamechanger. Of je nu kleurrijke flashcards maakt, je agenda personaliseert of je laptop decoreert, mt Washi Tape brengt kleur en plezier in je studieleven.

Deze tapes zijn niet alleen een genot om te zien, maar zijn ook superhandig. Ze scheuren gemakkelijk, plakken perfect en laten geen restjes achter. Ideaal voor het maken van snelle aantekeningen, het accentueren van belangrijke data of het bijhouden van je studieplanning.

Op zoek naar de perfecte mt Washi Tape voor jouw studiesessies? Wij hebben een geweldig assortiment aan mt Washi Tapes in allerlei kleuren en designs, voor elke mogelijke toepassing. Met mt Washi Tape wordt studeren een stuk leuker. Bestel nu en geef je studiemateriaal een creatieve boost!