Spaar supersnel punten voor extra korting
Gratis bezorgd NL €20,- | BE €50,-
30 dagen gratis retour

STABILO

De kleurrijke wereld van STABILO!

Stabilo Boss Alle kleuren markers regenboog

De kleurrijke wereld van STABILO

Het familiebedrijf STABILO is een van de toonaangevende fabrikanten van schrijfinstrumenten in Europa, met een indrukwekkend kleurengamma en steeds weer nieuwe innovatieve producten.

STABILO staat voor kleurrijke schrijfwaren van topkwaliteit. Hoogwaardige pennen en markers om te schrijven, tekenen en kleuren met veel gevoel voor stijl. Laat ons zien wie je bent! Thuis, op school, op de universiteit of op het werk. Je creativiteit is grenzeloos. We zullen ook bewijzen dat kleur je helpt informatie beter te onthouden. Zo slaag je voor elke toets!

STABILO BOSS ORIGINAL 50th anniversary desk set

Over het merk STABILO

STABILO International GmbH is een van de leidende fabrikanten van schrijfinstrumenten in Europa en een belangrijk onderdeel van de Schwan-STABILO Groep, die deel uitmaakt van de Schwanhäußer Industrie Holding Gmbh & Co. KG. Onze kerncompetenties liggen op het gebied van schrijven, schilderen & tekenen en markeerstiften.

Met meer dan 1.500 collega's zijn wij internationaal actief. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Heroldsberg bij Neurenberg. Wij produceren onze schrijfinstrumenten in Weißenburg (Duitsland), Český Krumlov (Tsjechische Republiek) en Johor Bahru (Maleisië). Onze producten zijn verkrijgbaar in meer dan 180 landen wereldwijd. Al meer dan 160 jaar produceren wij de favoriete pennen van onze klanten, die net als ons merk zijn: nieuwsgierig, trendbewust, inspirerend en visionair!

Alle STABILO producten