Nu 10% kasssakorting: code examens2024
Gratis bezorgd NL €20,- | BE €50,-
30 dagen gratis retour

Blauwe studiespullen

Donkerblauw, aqua, lichtblauw, electric blue en pastel blauwe studiepullen: bij Confetti Campus kun je los! Het maakt niet uit welke blauwe pennen je met welke blauwe map of etui combineert: alles past altijd bij elkaar.

Alle blauwe school & studiespullen

Wist je dit over de kleur blauw?

  • Blauw is de kleur van de oceaan, maar ook van de lucht en dat zijn samen de grootste oppervlaktes die we kennen. Maar zowel water als lucht zijn kleurloos
  • Blauw is de meest voorkomende favoriete kleur ter wereld. Het wordt geassocieerd met rust, kalmte en stabiliteit, en veel mensen vinden het prettig om naar te kijken.
  • Blauw licht kan het slaap-waakritme van mensen beïnvloeden. Blootstelling aan blauw licht van elektronische apparaten zoals telefoons en computers kan de productie van melatonine in het lichaam onderdrukken, waardoor het moeilijker kan zijn om in slaap te vallen.
  • Blauw pigment was in de oudheid zeer waardevol en moeilijk te verkrijgen. De oude Egyptenaren gebruikten lapis lazuli, een blauwe edelsteen, om een helderblauw pigment te maken dat ze gebruikten in hun kunst. De steen werd geïmporteerd uit Afghanistan en was duurder dan goud. Later werd er ook indigo gebruikt om blauw pigment te maken.
  • Blauw is de meest gebruikte kleur in logo's van bedrijven wereldwijd.

Shop je studiespullen per kleur

Blauwe schoolspullen en studiespullen kopen

Blauwe schoolspullen kopen bij Confetti Campus

Blauwe en aqua schoolspullen zijn zeer populair en de all-time classics als het gaat om favoriete kleuren studiespullen. Van lichtblauwe potloden tot donkerblauwe mappen en aqua gekleurde notitieboekjes, bij Confetti Campus heb je breed scala aan kleurvariaties voor blauwe studiespullen om uit te kiezen.

Combineer alle tinten blauwe studiespullen

Een manier om deze kleuren te combineren is door te spelen met verschillende tinten blauw en aqua. Bijvoorbeeld, een lichtblauwe pen kan goed gaan met een donkerblauwe map of notitieboekje. Of je kunt een aqua gekleurde highlighter gebruiken om belangrijke informatie te markeren in een donkerblauwe tekst.

Een andere optie is om blauwe en aqua schoolspullen te combineren met andere kleuren. Bijvoorbeeld, een witte notitieboekje met een aqua pen kan een frisse en schone uitstraling geven. Of je kunt een felgekleurde blauwe etui combineren met een paar pastelkleurige markers in zacht oranje of groen. Door creatief te zijn met kleurcombinaties kun je een stijlvolle en persoonlijke look creëren voor je schoolspullen.

Mix & Match je eigen blauwe studiespullen pakket

Als je op zoek bent naar blauwe schoolspullen, heeft Confetti Campus het beste en mooiste aanbod. Wij hebben alvast geselecteerd op merk en kwaliteit, zodat je zeker weten dat je goede kwaliteit blauwe studiespullen hebt. Aangevuld met wit, grijs en bruintinten heb je een chique en Scandinavische uitstraling die altijd matcht. Het enige wat jij hoeft te doen is je favorieten combineren met elkaar. Veel plezier met het shoppen van jouw blauwe collectie!