Nu 10% kasssakorting: code examens2024
Gratis bezorgd NL €20,- | BE €50,-
30 dagen gratis retour

Balpennen & Rollerballs

Balpennen en rollerballs; de werkpaarden van je school en studie. Ontdek onze grote selectie pennen in alle kleuren van de regenboog en merk het verschil dat een kwaliteitspen kan maken.

Balpennen en rollerballs koop je bij Confetti Campus

Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan schrijfwaren, met een speciale focus op onze grote collectie balpennen en rollerballs. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om een pen te hebben die past bij je schrijfstijl, comfort en persoonlijke voorkeur.

Daarom bieden wij alleen het beste van de besten, met merken als Stabilo, Schneider en Faber-Castell. Deze fabrikanten staan bekend om hun duurzame en kwalitatief hoogwaardige producten, ontworpen met een perfecte balans en precisie. En het belangrijkste: ze schrijven stuk voor stuk heel erg fijn. 

Wij willen alleen de soepelste, fijnste, niet lekkende en meest duurzame pennen verkopen. Ze mogen niet haperen, moeten over het papier vliegen en zelfs al schrijf je pagina's vol met aantekeningen: schrijfkramp krijg je in ieder geval niet van onze balpennen 🙂

Vul je eigen etui met balpennen en rollerballs naar keuze

Balpennen en rollerballs in alle kleuren van de regenboog

Wij geloven dat de juiste pen een ware gamechanger kan zijn, vooral voor scholieren en studenten die dagelijks vele pagina's met aantekeningen vullen.

Daarom hebben we speciaal voor jullie de meest soepel schrijvende pennen in ons assortiment, ontworpen om moeiteloos over het papier te glijden. Deze pennen zijn de 'werkpaarden van je studie', betrouwbaar en goed. Of je nu urenlang college-aantekeningen maakt, ingewikkelde diagrammen tekent of je voorbereidt op de eindeloze reeks van examens, deze pennen zullen je nooit in de steek laten. Ontdek vandaag nog onze selectie balpennen en rollerballs en merk het verschil dat een kwaliteitspen kan maken.

Onze balpennen en rollerballs zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. Of je nu op zoek bent naar een klassieke blauwe of zwarte pen voor standaard aantekeningen, of een reeks felle kleuren om je samenvattingen op te vrolijken, wij hebben precies wat je nodig hebt. 

Om het winkelen bij ons nog aantrekkelijker te maken, bieden we ook unieke 'Vul je eigen etui' -sets. In deze sets kun je naar hartenlust balpennen en rollerballs selecteren om je eigen etui samen te stellen. Of je nu op zoek bent naar een set voor school, werk of als cadeau, deze aanpasbare sets zorgen ervoor dat je precies krijgt wat je wilt en nodig hebt. En het beste deel? Je geniet van een mooie 10% korting op alle items in de set.