Nu 10% kasssakorting: code examens2024
Gratis bezorgd NL €20,- | BE €50,-
30 dagen gratis retour

Gele studiespullen

Altijd de zon op je bureau en in je tas? Altijd een goed humeur zodra je jouw spullen voor je studie pakt? Kies dan voor gele schoolspullen! Onconventioneel maar hey: als je kiest voor geel schoolmateriaal maak je wel een vrolijk statement. Plus het is gewoon tof! Combineer met zwart, knallend neon of juist zachtroze pastel.

Alle gele school & studiespullen

Wist je dit over de kleur geel?

  • Bijen kunnen geel zien, maar niet rood.
  • Geel is de meest zichtbare kleur bij weinig licht. Dit is de reden waarom gele reflecterende materialen worden gebruikt in verkeersborden, waarschuwingsborden en veiligheidskleding.
  • In sommige culturen wordt geel beschouwd als een heilige kleur. In Egypte werd geel geassocieerd met de zon en werd het beschouwd als de kleur van de farao's. In Japan symboliseert geel moed en elegantie.
  • Geel wordt vaak gebruikt in voedselmarketing omdat het wordt geassocieerd met geluk en vreugde. Onderzoek heeft aangetoond dat mensen zich gelukkiger en meer ontspannen voelen in kamers met gele muren en dat mensen sneller geneigd zijn om voedsel te kopen dat wordt gepresenteerd op een gele achtergrond.

Shop je studiespullen per kleur

Gele studiespullen en schoolspullen kopen

Gele schoolspullen kopen bij Confetti Campus

Als je op zoek bent naar opvallende en vrolijke schoolspullen, dan is geel een fantastische kleur om te overwegen. Gele schoolspullen zijn verkrijgbaar in allerlei kleurvariaties, van helder en felgeel tot zachter en subtieler pastel. Het mooie van geel is dat het goed te combineren is met andere kleuren, zoals blauw, groen, roze en paars. Zo kun je bijvoorbeeld een geel notitieboekje combineren met een blauwe pen en paarse markeerstiften voor een opvallende en stijlvolle look.

Gele schoolspullen maken je instant vrolijker

Het gebruik van gele schoolspullen kan een positieve invloed hebben op je stemming en je motivatie om te leren. Geel is namelijk een kleur die geassocieerd wordt met vrolijkheid, energie en creativiteit. Door gele schoolspullen te gebruiken, kun je jezelf inspireren en stimuleren om het beste uit jezelf te halen. Bij Confetti Campus kun je terecht voor allerlei soorten gele schoolspullen, van notitieboekjes en pennen tot etuis en ringbanden.

Mix & Match je eigen gele schoolspullenpakket

Bij Confetti Campus kun je ook zelf je eigen gele schoolspullenpakket samenstellen. Dit is ideaal als je op zoek bent naar een persoonlijke en unieke set schoolspullen die perfect bij jouw stijl en behoeften past. Door te kiezen voor gele schoolspullen, kun je een frisse en vrolijke uitstraling creëren die perfect past bij het nieuwe schooljaar. Met de gele schoolspullen van Confetti Campus kun je dus niet alleen georganiseerd en efficiënt werken, maar ook nog eens stralen van vrolijkheid en positiviteit.