Spaar supersnel punten voor extra korting
Gratis bezorgd NL €20,- | BE €50,-
30 dagen gratis retour

Zwarte studiespullen

Shop jouw zwarte, grijze en witte studiespullen samen op Confetti Campus. Met zwarte schoolspullen heb je altijd stijl op je bureau en in je tas. Combineer met paars & lila, of juist met knallend neon: alles werkt!

Alle zwarte, witte & grijze studiespullen

Wist je dit over de kleur zwart?

  • In de astronomie wordt zwart gebruikt om 'zwarte gaten' te beschrijven, die objecten in de ruimte zijn waar de zwaartekracht zo sterk is dat zelfs licht er niet uit kan ontsnappen.
  • In de beeldende kunst wordt zwart soms gebruikt als een 'absorberende' kleur. Dit betekent dat het de andere kleuren in een schilderij kan laten oplichten door ze te omlijsten en contrast te creëren.
  • In de mode-industrie is het gebruik van zwart relatief nieuw. In de Middeleeuwen werd zwart vaak geassocieerd met rouw en verdriet en werd het alleen gedragen door mensen die in de rouw waren. Pas in de 20e eeuw werd zwart meer geaccepteerd als een modieuze kleur, vooral door ontwerpers als Coco Chanel en Yves Saint Laurent.

Shop je studiespullen per kleur

Zwarte studiespullen en zwarte schoolspullen kopen

Zwarte schoolspullen kopen bij Confetti Campus

Zwarte schoolspullen zijn erg populair onder studenten en scholieren van alle leeftijden. Of het nu gaat om zwarte pennen, potloden, zwarte mappen of stijlvolle zwarte notebooks, Confetti Campus heeft een breed scala aan zwarte schoolspullen beschikbaar om uit te kiezen. Het voordeel van zwarte schoolspullen is dat ze klassiek en tijdloos zijn en overal bij passen. Bovendien zorgen ze voor een professionele uitstraling en kun je ze na je studietijd ook blijven gebruiken.

Mix & Match je eigen zwarte studiespullen pakket

Als je op zoek bent naar zwarte schoolspullen, heeft Confetti Campus het beste en mooiste aanbod. Wij hebben alvast geselecteerd op merk en kwaliteit, zodat je zeker weten dat je goede kwaliteit zwarte studiespullen hebt. Aangevuld met wit en grijs is dit de collectie die wij je aanraden. Het enige wat jij hoeft te doen is je favorieten mixen & matchen met elkaar. Veel plezier met het shoppen van jouw zwarte collectie!