Nu 10% kasssakorting: code examens2024
Gratis bezorgd NL €20,- | BE €50,-
30 dagen gratis retour

Mappen & Ringbanden

Smalle ringbanden en mappen zijn ideaal om mee te nemen. Vul ze met losse vellen en neem alleen mee wat je die dag echt nodig hebt. Wij hebben voor jou de allerlichtste mappen uitgezocht die je zo in je tas gooit. Extra voordeel? Stel dan zelf jouw gevulde ringband samen met 10% korting op ieder artikel.

Package Deals met ringbanden

Oxford School A4 4 rings ringband smal 20 mm pastelkleuren sfeer

Lichte en dunne ringbanden en mappen

Welkom bij onze vrolijke verzameling ringbanden en mappen, speciaal bedoeld om jouw school- of studieleven een stuk makkelijker te maken. We weten dat je al genoeg aan je hoofd hebt, en geloof ons, een ordner van 2 kilo in je rugzak slepen helpt daar niet bij. Daarom focussen we ons in deze categorie op lichte en slanke mappen, perfect om mee te nemen naar school of studie. Ideaal voor het organiseren van een vak per ringband, zodat je snel kunt vinden wat je nodig hebt en je niet onder je paperassen bedolven raakt.

Kleur speelt hier ook een grote rol. Iedereen weet dat wanneer je iets een kleurcode geeft, het direct veel leuker leren (en makkelijker te vinden) is. Daarom bieden we ook kleurgecodeerde vullingen, tabbladen en ringbandaccessoires aan, perfect om je notities netjes en gesorteerd te houden. Niet meer graven naar die aantekeningen over de Franse revolutie, ze zitten gewoon in je rode sectie!

Als je je afvraagt waar onze grotere ordners en dikkere ringbanden zijn, wees niet bang, we hebben ze niet genegeerd. Je vindt ze gewoon ergens anders in onze winkel, klaar om alles op te slaan wat te groot is voor deze heavy-duty mappen. Bekijk al onze grote ordners hier.

We hebben ook een deal die je niet kunt weerstaan. Met onze 'Vul je eigen ringband'-actie kun je je ringband vullen met kleurgecodeerde vullingen en wat je nog meer nodig hebt. Het is als een pick 'n' mix, maar dan met schoolspullen en zonder de suiker.

Dus daar heb je het, onze collectie ringbanden en mappen is klaar om jouw dagelijkse leven een stuk makkelijker te maken. Ze zijn handig, draagbaar en leuk, alles wat je nodig hebt om (in ieder geval te doen alsof) je alles netjes georganiseerd hebt!