Supersnel in huis
Gratis verzending NL vanaf €20,-
30 dagen gratis retour
Gratis verzending België vanaf €50,-

Rode studiespullen

Met rode studiespullen maak jij een statement: knallen! Combineer rood en oranje met elkaar, in elke tint en je hebt een vrolijke verzameling rode schoolspullen in je tas en op je bureau.

Alle rode & oranje studiespullen

Wist je dit over de kleur rood?

  • Rood is de kleur die als eerste wordt herkend door baby's.
  • In het oude Rome droegen gladiatoren rode doeken om hun tegenstanders af te leiden en te intimideren.
  • Rood kan fysieke reacties in het lichaam veroorzaken. Wanneer mensen rood zien, kunnen hun hartslag en bloeddruk toenemen. Dit komt omdat rood geassocieerd wordt met opwinding, passie en agressie.
  • Rood is de kleur van de liefde, maar in sommige culturen wordt het ook geassocieerd met gevaar en waarschuwingen. Bijvoorbeeld, in China wordt rood geassocieerd met geluk en welvaart, terwijl in sommige Afrikaanse landen rood wordt gebruikt om gevaar en verboden aan te duiden.
  • In de middeleeuwen was rood een statussymbool. Alleen de rijkste mensen konden zich rode kleding veroorloven, omdat de kleurstof duur was om te maken. In die tijd was de kleur rood geassocieerd met macht en rijkdom, en het dragen van rode kleding was een teken van status.
  • Onderzoek heeft aangetoond dat rode kleding kan leiden tot hogere salarisaanbiedingen bij sollicitatiegesprekken.
Rode studiespullen en rode schoolspullen kopen

Rode schoolspullen kopen bij Confetti Campus

Met rode schoolspullen maak je een statement. Zeker als je alle soorten rood, oranje en misschien zelfs paars met elkaar combineert. Of het nu gaat om rode pennen, potloden, rode mappen of stijlvolle bordeauxrode notebooks, Confetti Campus heeft een breed scala aan rode en oranje schoolspullen beschikbaar om uit te kiezen. Combineer een knalrode ringband met kleurige ringbandvulling, een oranje collegeblok en markeer je aantekeningen met een rode pen. Alles in stijl en ook nog moeiteloos kleurgecodeerd studeren!

Mix & Match je eigen rode studiespullen pakket

Als je op zoek bent naar rode en oranje schoolspullen, heeft Confetti Campus het beste en mooiste aanbod. Wij hebben alvast geselecteerd op merk en kwaliteit, zodat je zeker weten dat je goede kwaliteit rode studiespullen hebt. Aangevuld met geel en groen is dit de ideale match die wij je aanraden. Het enige wat jij hoeft te doen is je favorieten mixen & matchen met elkaar. Veel plezier met het shoppen van jouw rode collectie!

Shop je studiespullen per kleur