Nu 10% kasssakorting: code examens2024
Gratis bezorgd NL €20,- | BE €50,-
30 dagen gratis retour

Groene studiespullen

Wij zijn gek op groen! Ja we houden heel veel van planten, maar groene studiespullen combineren nu eenmaal fijn. Zeker als je alle tinten gebruikt, van donkergroene etui’s tot mintgroene mappen en een neongroene marker. Fris, vrolijk en altijd een matchende combi!

Alle groene studiespullen

Wist je dit over de kleur groen?

  • De kleur groen is goed voor de ogen en kan helpen bij vermoeidheid en stress.
  • Groen is een van de meest populaire kleuren ter wereld en wordt geassocieerd met harmonie en balans.
  • Bepaalde tinten groen kunnen van kleur veranderen afhankelijk van het licht dat erop valt.
  • Groen is de kleur van vruchtbaarheid en groei. Het wordt vaak geassocieerd met de lente, vernieuwing en wedergeboorte.
  • Groen wordt ook vaak gebruikt in ontspanningsruimtes, omdat het een kalmerende en rustgevende werking heeft op het menselijk brein.
  • In sommige culturen wordt groen geassocieerd met de dood en het hiernamaals. In de islamitische cultuur symboliseert groen het paradijs, terwijl in de Chinese cultuur groen wordt geassocieerd met onsterfelijkheid en een lang leven.
  • Groen kan ook invloed hebben op de manier waarop we smaken waarnemen. Onderzoek heeft aangetoond dat groen licht de zoetheid van voedsel kan versterken en de bitterheid kan verminderen. Dit kan de reden zijn waarom veel restaurants groene verlichting gebruiken om de smaak van hun gerechten te verbeteren.

Shop je studiespullen per kleur

Groene studiespullen en schoolspullen kopen

Groene schoolspullen kopen bij Confetti Campus

Bij Confetti Campus zijn er talloze groene schoolspullen te vinden, in alle kleurvariaties en van licht tot donker. Van mintgroene pennen tot donkergroene notebooks en alles daartussenin. Het is mogelijk om deze losse producten aan te schaffen, maar wij bieden ook zelf samen te stellen pakketten aan, zodat je in één keer alles bij elkaar hebt.

Combineer je groene studiespullen met andere kleuren

Een leuke manier om groene schoolspullen te combineren is door verschillende tinten van de kleur te mixen. Zo kun je bijvoorbeeld een mintgroene pen combineren met een donkergroen notitieboekje, of een lichtgroene markeerstift met een donkergroene map. Door verschillende tinten groen te gebruiken krijg je een mooi geheel, zonder dat het te druk wordt.

Een andere optie is om groene schoolspullen te combineren met andere kleuren. Bijvoorbeeld, een roze etui met groene pennen en potloden kan een speels en vrolijk effect geven. Denk aan onze Strawberry schoolspullen stijl. Of je kunt een blauwe map gebruiken met een groene markeerstift om belangrijke informatie te markeren. Door verschillende kleuren te gebruiken krijg je een unieke en persoonlijke look voor je schoolspullen. Confetti Campus biedt al deze kleurrijke en opvallende schoolspullen aan van de beste merken, dus begin vandaag nog met het samenstellen van jouw perfecte pakket.

Mix & Match je eigen groene studiespullen pakket

Als je op zoek bent naar groene schoolspullen, heeft Confetti Campus het beste en mooiste aanbod. Wij hebben alvast geselecteerd op merk en kwaliteit, zodat je zeker weten dat je goede kwaliteit groene studiespullen hebt. Aangevuld met roze, blauw of wit heb je een frisse kleurrijke uitstraling die altijd matcht. Het enige wat jij hoeft te doen is je favorieten combineren met elkaar. Veel plezier met het shoppen van jouw groene collectie!