Spaar supersnel punten voor extra korting
Gratis bezorgd NL €20,- | BE €50,-
30 dagen gratis retour

Potloden & Vulpotloden

Van grafietpotloden tot vulpotloden speciaal voor linkshandigen: bij Confetti Campus vind je het beste aanbod potloden voor dagelijks gebruik en van hoge kwaliteit.

Faber-Castell 8 delige Tekenset 2

Potloden & Vulpotloden kopen bij Confetti Campus

Grafietpotloden en vulpotloden van Faber-Castell

Bij Confetti Campus begrijpen we de waarde van kwalitatief hoogwaardige tekenmaterialen. Ontdek de Faber-Castell 8-delige tekenset, bestaande uit 6 grafietpotloden in verschillende hardheden, compleet geleverd met een puntenslijper en gum. Of kies voor de hoge kwaliteit Grip Vulpotloden van Faber Castell. Eindeloos schrijven, schetsen en tekenen door de ergonomische vorm. 

STABILO Potloden

Zoek je een klassiek potlood voor alledaags gebruik? Kies dan voor onze STABILO Swano® HB potloden. De rode gelakte afwerking zorgt voor een traditionele uitstraling, terwijl de onbreekbare loodstift garant staat voor duurzaamheid en consistentie. Dit potlood is perfect voor zowel schrijven als tekenen​.

Potloden en Vulpotloden voor Linkshandigen

Bij Confetti Campus hebben we aan iedereen gedacht. Onze collectie bevat speciale STABILO EASYergo vulpotloden en EASYgraph driehoekige potloden, speciaal ontworpen voor linkshandigen. Deze potloden komen in trendy kleuren zoals lichtblauw-donkerblauw en pastelgroen. Ze zijn allemaal voorzien van de hardheid HB en het vulpotlood wordt geleverd met een vulling en slijper, voor optimaal gebruiksgemak​1​.

Aanbiedingen en pakketten met potloden en vulpotloden