Nu 10% kasssakorting: code examens2024
Gratis bezorgd NL €20,- | BE €50,-
30 dagen gratis retour

Jüscha

100% herleidbare grondstoffen, kwaliteit en creativiteit: het merk Jüscha overtuigt met goede producten en vooruitstrevende bedrijfswaarden.

Over het merk Jüscha

Jüscha is het merkenhuis bekend van Alassio, Lightpak, Binden en veel meer. Het is een toonaangevende producent van lederwaren zoals koffers, tassen, etui's portefeuilles en ringbanden. 

De etui's van hun merk Alassio vielen bij ons meteen in de smaak en hebben wij dan ook graag in ons assortiment opgenomen. Hoge kwaliteit leer, netjes afgewerkt en niet alleen verkrijgbaar in de 'klassieke' kleuren zwart en bruin, maar ook in vrolijke tinten die combineren met de rest van ons assortiment. 

Jüscha staat ervoor om producten te ontwikkelen die instant klassiekers zijn. Ze moeten lang in het assortiment blijven en worden op kleine verbeteringen na, niet gewijzigd. Dit betekent vanzelfsprekend dat over ieder product goed en lang wordt nagedacht en dit blijkt. De vormgeving, de kwaliteit van de producten en de afwerking: Alles klopt.

Daarnaast voldoet Jüscha aan de zogenaamde REACH eisen van Dekra, een onafhankelijk Duits onderzoeksinstituut voor de productieindustrie. Deze certificering betekent dat de oorsprong van iedere grondstof in het productieproces kan worden herleid naar de bron en dat elke stap volledig en goed is gedocumenteerd.