Spaar supersnel punten voor extra korting
Gratis bezorgd NL €20,- | BE €50,-
30 dagen gratis retour

Dotted Papier en Stationery

Dotted papier en dotted stationery: ideaal voor creativiteit én om eenvoudig te schrijven. Ontdek dotted flashcards, dotted notebooks en dotted papier in de mooiste kleuren.

Dotted Leitner Flashcards DUO

Leitner Flashcards DUO Mint Peach Mood
Leitner Flashcards DUO Blueberry Bubble Tea Mood
Leitner Flashcards DUO Blueberry Lavander Sunset Mood
Leitner Flashcards DUO Blueberry Walk on the Beach Mood
Leitner Flashcards DUO Blueberry Raspberry Mango Mood
Leitner Flashcards DUO A6 formaat Moodpic

Dotted Leitner Flashcards DUO

Ontdek de tweekleurige Leitner Flashcards DUO : dotted flashcards met verschillende kleuren aan de voor- en achterkant. Frisse en vrolijke kleurcombinaties helpen je om orde te houden en met leren. Daarnaast is het een feestje om ermee te studeren.

Leitner Flashcards Dotted - Nature Collection

De mooiste natuurlijke kleuren gecombineerd met dotted print in 4 formaten. Dat is de Dotted Nature Collection van Leitner Flashcards. Van creatief tot leren, je kunt met deze dotted kaartjes alle kanten op.

Banner Leitner Flashcards Dotted - Groen Salie
Leitner Flashcards Nature Dotted - Steen Grijs Assortiment
Leitner Flashcards Nature Dotted - Poeder Roze Assortiment
Leitner Flashcards Nature Dotted - Salie Groen Assortiment
Leitner Flashcards Nature Dotted - Zand Beige Assortiment
Leitner Flashcards Nature Dotted - Bordeaux Rood Assortiment
Leitner Flashcards Nature Dotted - Oceaan Blauw Assortiment

Alle dotted flashcards, papier en notebooks

Dotted Papier en dotted stationery

Uitgelicht: Flashcards Dotted Nature Collectie

Ben je op zoek naar dotted kaarten in A5 formaat om mee te tekenen? Of zoek je kaartjes met puntjes om mee te leren? Dan ben je bij Confetti Campus aan het juiste adres. In onze online schoolspullen winel vind je een groot assortiment dotted kaarten in A5, A6, A7 en half formaat. Bij Confetti Campus bestel je deze kaarten gemakkelijk en snel. Bestel online je dotted kaarten uit de Nature Collection van Leitner Flashcards voor 16:00 uur en je hebt het morgen in huis. Bovendien bezorgen wij bestellingen boven de 20.- gratis.

Hobbykaarten dotted A5 met een gekleurde rand

Met het dikke dotted A5 papier van Leitner Flashcards kun je tekenen, schetsen (gebruik het als A5 schetspapier), gebruik het als grafiekpapier en het dotted papier is dik genoeg voor aquarel tekeningen. Met een gewicht maar liefst 300 gram per m2 is dit bijna karton. Het papier drukt niet door en is zeer stevig.

Dotted kaarten voor handlettering en zentangle

De A5 en A6 dotted flashcards zijn ideaal om te gebruiken als handletteringpapier en papier voor zentangle. De puntjes staan 5 mm van elkaar af en zijn subtiel grijs. Hiermee maak je eenvoudig de mooiste handlettering kunstwerken en zentangle patronen. 

Waarom dotted papier ontzettend veelzijdig én handig is

De soort print op papier, ook wel liniatuur genoemd (gelinieerd, geruit) bepaalt hoe we schrijven en helpt bij het lezen. Traditioneel gebruiken we in Nederland vooral gelinieerd papier, in België ruitjes (5 x 5 mm) en in het lager en middelbaar onderwijs vaak ook grote ruiten van 10 x 10 mm. 

Wist je dat?
De gebruikte liniaturen verschillen van land tot land. In de Angelsaksische landen gebruikt men vooral gelinieerd, zuidelijker is het voor 90% geruit. In Duitsland zijn er ongeveer dertig(!) verschillende liniaturen in gebruik.

De introductie van dotted papier door Bullet Journaling 

Met het verschijnen in 2013 van de Bullet Journal (om een eigen agenda te maken) is er een nieuw soort liniatuur bijgekomen: dotted papier. 

Het is subtiel en minimalistisch, het werd het onmiddellijk omarmd door creatieve mensen. Of het nu is om je eigen persoonlijke planner te maken (BUJO), schetsen te maken of tekeningen van allerlei aard (Doodling, Zentangle) of om te oefenen met kalligrafie (handlettering- en penseelletters). De puntjes zijn een leidraad, maar ze maken de pagina niet visueel onoverzichtelijk als ze eenmaal gevuld zijn.

Dotted papier is extreem veelzijdig

De puntregels (zoals dotted ook wel wordt genoemd) is niet alleen voor creatieve mensen en hobbyisten. Het is juist ook interessant voor het grote publiek omdat het veel vrijheid biedt bij het schrijven. Het dient als leidraad voor alle soorten handschriften, van groot tot klein en van net handschrift tot hanepoten. Je hebt namelijk veel meer vrijheid om te schrijven, te tekenen, horizontaal of verticaal. Met dotted stationery heb je alle mogelijkheden om te schrijven, tekenen en schetsen zoals je wilt, zonder overzicht te verliezen.