Nu 10% kasssakorting: code examens2024
Gratis bezorgd NL €20,- | BE €50,-
30 dagen gratis retour

Cadeaudozen

Ook de mooiste cadeaudozen bestel je op Confetti Campus. Hoge kwaliteit luxe cadeauboxen met strikken in verschillende kleuren. Bestel je andere producten erbij? Dan pakken wij hem helemaal voor je in.

Cadeaubox Vierkant Zilver met zilveren en zwarte satijnen strik

Luxe cadeaudoos kopen

Ben je op zoek naar een écht mooie geschenkverpakking? Bekijk dan onze cadeauboxen met satijnen strikken. Met deze cadeaudozen maak je van jouw cadeau een echte eyecatcher. 

De lege cadeaudozen zijn ideaal als geschenkverpakking voor de feestdagen, eindexamen cadeau's, als verpakking voor Back to School cadeau's en meer. 

Het beste nieuws: als je een cadeaudoos bestelt bij ons, samen met andere producten, dan pakken wij hem helemaal voor je in. Hoef je niets voor te doen. Je krijgt dan van ons een gevulde cadeaubox die je zo weg kunt geven. (of zelf houden natuurlijk). 

De geschenkdoos die je zelf wilt houden

Koop een luxe cadeaudoos en maak van jouw geschenk iets dat de moeite waard is om te laten zien. Met onze luxe geschenkdozen heb je altijd de perfecte cadeauverpakking voor elke gelegenheid.

Geschenkverpakkingen voor bruiloften, feestjes, babyshowers en meer

Onze cadeauboxen zijn ruim, stevig en altijd inclusief feestelijke satijnen linten. Van een geschenkverpakking voor een bruiloft met onze luxe gouden cadeaubox, of zilveren cadeaudoos met strikken voor een babyshower . Daarnaast zijn ze ook perfect als originele geschenkverpakking voor afstudeercadeau's. 

Al onze luxe, lege geschenkdozen zijn gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit. Extra stevig karton, omplakt met glanslaminaat en ze kunnen tegen een stootje, dus geen zorgen voor het transport. Onze satijnen strikken naar keuze zorgen voor een chique accent en zijn in elke kleur met elkaar te combineren. Als het om een speciale gelegenheid gaat, is niets te veel. Met deze premium kwaliteit cadeauboxen weet je zeker dat je iets moois geeft!