Supersnel in huis
Gratis verzending NL vanaf €20,-
30 dagen gratis retour
Gratis verzending België vanaf €50,-

Goed georganiseerd

Ontdek onze pakketten die jou helpen om alles voor school en studie goed te organiseren. Van de simpele basics zoals een ringband met vulling die je zelf kunt samenstellen, tot kant-en-klare colourcoded studiepakketten

Tik op de foto om een pakket naar wens aan te passen

Slim Georganiseerd met het European Book

Goed organiseren, beter leren

Je schoolspullen of studiemateriaal goed organiseren is de helft van het werk. Als je lang moet zoeken naar je aantekeningen, verlies je belangrijke tijd. Plus het is enorm demotiverend. Vaak lijkt de stapel chaos al zo overweldigend dat je je verlamd voelt nog voor je begint te leren. Daarom is een goede organisatie belangrijk.

Bij Confetti Campus, vind je organisatie sets voor elk type. Van simpelweg de basics: schrijven, leren & archiveren, tot uitgebreide colour coding systemen. En wij zouden Confetti Campus niet zijn als we daar niet de beste organisatiehacks voor hebben gevonden.

Slim Georganiseerd

Combineer 1 ultiem collegeblok met 8 gekleurde secties, samen met 1 onverwoestbare ringband, bijbehorende tabbladen en bijbehorende flashcards in 1 pakket. In één keer klaar, alles kleur gecoördineerd en Slim Georganiseerd. Geef het pakket jouw persoonlijke touch door kleuren aan te passen als je wilt. 

Wij zorgen ervoor dat jij met zo min mogelijk moeite het beste organisatiesysteem voor jezelf ontdekt.