Flashcardsbestellen heet nu Confetti Campus | Gratis verzending NL vanaf €20,- & BE vanaf €50,- Meer

Het perfecte collegeblok

We hebben het perfecte collegeblok gevonden: De European Books van Oxford. Elk blok heeft een onverwoestbare harde kaft en extra stevige spiraal. Kies uit 1, 5 of 8 gekleurde secties (European Book 1, 5 of 8) en je bent moeiteloos kleurgecodeerd. Je kunt ieder vel aan beide kanten optimaal benutten door het dikke Optik Paper dat niet doorschijnt én al je aantekeningen digitaliseren met de Scribzee app.

Oxford European Books

Pakketten met European Books

Het perfecte collegeblok

Het is nogal een statement. Maar wij zijn compleet fan van dit ontzettende goede en slimme product van Oxford. Want wat hebben ze gedaan? Alle aannames over notebooks en collegeblokken aan de kant gegooid en helemaal opnieuw beginnen. 

De vraag is: waar moet het perfecte collegeblok aan voldoen?

Het collegeblok moet stevig zijn

Elke dag in je tas samen met boeken en etui's, weer uit je tas halen en op je bureau gooien. Schrijven, schrappen, bladeren eruit halen, kaft omslaan: een intensief gebruikt collegeblok heeft nogal wat te verduren. Kortom: een stevige spiraal en een onverwoestbare harde kaft. 

Je moet elke pagina uit het collegeblok kunnen gebruiken

Dit betekent papier dat je aan beide kanten volledig kunt beschrijven zonder dat het doordrukt. Ook niet met een fineliner of stift: elke pagina is spierwit zonder doorschijnen. Het papier in de European Books is gemaakt van Optik Paper: extra wit, extra zacht, 90 grams (de standaard is 80 grams) en drukt gegarandeerd niet door. 

Makkelijk papier eruit scheuren en opbergen

Elke pagina in het European Book heeft microperforatie en een uitscheurhulp. Hiermee kun je ieder vel moeiteloos eruit halen en opbergen. Daarnaast is elk blok 4 gaats geperforeerd, zodat je het in praktisch iedere ringband of ordner kunt archiveren.

Gekleurde randen om snel en eenvoudig kleurgecodeerd te werken

Ieder European Book heeft gekleurde randen in de pagina's. De European Book 1 heeft 1 kleur (dezelfde kleur als de kaft), de European Book 5 heeft 5 gekleurde secties en de 8 heeft er: 8. :-). Hierdoor heb je met de 5 en de 8 het ideale collegeblok te pakken: 1 blok voor al je vakken. Gebruik één bepaalde kleur voor een bepaald vak en je bent moeiteloos kleurgecodeerd bezig. 

European Books in gebruik

Slim Georganiseerd met het European Book
prettysmart goed georganiseerd
Europeanbook 5 lichtgroene vellen