Spaar supersnel punten voor extra korting
Gratis bezorgd NL €20,- | BE €50,-
30 dagen gratis retour

Markeerstiften

Shop de prachtige metallic markers van Faber-Castell, alle markeerstiften van Stabilo los, in etui’s of in desksets. Pastel of neonmarkers, smalle of brede markeerstiften; bij Confetti Campus vind je het mooiste assortiment.

Pakketten en deals met markeerstiften

Stabilo Boss Alle kleuren markers regenboog

Alle kleuren Stabilo Markers shop je bij Confetti Campus

Bij Confetti Campus hebben we het complete assortiment aan Stabilo markeerstiften, dus je kunt kiezen uit alle kleuren en breedtes die je maar wilt. Of je nu op zoek bent naar pastel of neon, markers met een brede beitelpunt (BOSS) of kleine markeerstiften die in je etui passen (MINI)wij hebben het allemaal. 

Pastel markers of toch neon markeerstiften?

Pastel markeerstiften zijn lekker zacht en subtiel, perfect voor het markeren van belangrijke passages in boeken of notities. Ze geven een vleugje kleur zonder dat het teveel afleidt van de inhoud. Pastel markeerstiften zijn ook ideaal voor het markeren van je planner of kalender, omdat ze niet te opvallend zijn en de tekst goed leesbaar blijft.

Neon markeerstiften zijn daarentegen fel en opvallend. Ze zijn perfect voor het markeren van belangrijke informatie in teksten en documenten. Als je bijvoorbeeld wilt dat je aantekeningen of studieboeken eruit springen, dan zijn neon markeerstiften jouw go-to. Ze zijn ook handig voor grote hoeveelheden informatie, zoals rapporten of presentaties.