Flashcardsbestellen heet nu Confetti Campus | Gratis verzending NL vanaf €20,- & BE vanaf €50,- Meer

De leukste Stationery Sinterklaascadeautjes

  • Cadeau tips stationery
  • Hulp schoolspullen kopen
  • 8 november 2022

Sinterklaas ❤️ Stationery cadeautjes

Waarom? Stationery cadeautjes zijn leuk, betaalbaar, geweldig om te geven en nóg leuker om te krijgen. Bekijk onze grote verzameling schoencadeautjes of stel zelf het perfecte Sinterklaascadeau samen met onze kleine sets voor de stationery liefhebber (inclusief een leuke korting) 

Met onze stationery sets geef je het perfecte Sinterklaascadeau

Ontdek onze unieke cadeaus voor Sinterklaas: de leukste stationery sets onder de €20,- die je helemaal zelf kunt samenstellen. Zo heb jij het perfecte cadeau voor de echte stationery-lover.

Het perfecte Sinterklaascadeau voor de stationery addict
We hebben voor elk wat wils - van de mooiste notitieboekjes tot een complete gevulde etui. En het grootste voordeel: omdat je de stationery set helemaal zelf kunt samenstellen hebben wij een cadeau voor elk budget.

Oxford Etui Kangoo Vierkant Small Groen gevuld

Slimme schoencadeautjes: in één keer klaar met de gevulde etui

Elke dag een leuk schoencadeautje en op 5 december alles compleet? Kies dan onze gevulde etui met inhoud naar keuze. Elke dag kun je een pen, fineliner of marker geven en sluit af (of begin!) met de etui. Zo heb je een leuk én origineel Sinterklaascadeau te pakken voor de stationery fan! Ook ideaal voor surprises met veel kleine cadeautjes.

Voor de gestresste student


Ook leuk om te lezen